Aluevaalikahvit Hailuodon kunnantalolla

Aluevaltuusto valittiin aluevaaleilla 23.1.2022. Vilkkaasti äänestettiin muun muassa Hailuodossa, jossa oli korkein äänestysprosentti.

Tervetuloa vaalikahveille juttelemaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelutyön etenemisestä, päätöksenteosta tai terveys-, sosiaali- ja pelastustoiminnasta Hailuodon kunnantalolle perjantaina 13.5. kello 11-13. Paikalla ovat muun muassa valtuuston puheenjohtaja Tapani Tölli sekä konsernipalveluiden johtaja Jouko Luukkonen, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen viestinnän ammattilaisia sekä digitiimi. Digitiimi esittelee Omaolo-, Terveyskylä- ja Päivystysapu-palveluita.

Tule juttelemaan ajankohtaisista asioista, kertomaan toiveitasi ja nauttimaan yhdessäolosta kahvin ja marjapiirakan kera.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä maakunnallisen Muista hyvinvointisi! -kiertueen kanssa. Kiertueella Oulun Seudun Muistiyhdistys ry, Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsi ja Oulun seudun omaishoitajat ry kertovat painavaa asiaa muistista, hyvinvoinnin merkityksestä aivoterveydelle sekä yhdistysten toiminnasta ja siitä, millaista tukea on saatavilla omaishoitajille.

Tapahtumassa on mukana myös Hailuodon kunnan asiantuntijoita ja esittelypisteitä. Halutessasi voit käydä myös InBody-kehonkoostumusmittauksessa.