Avoin tilaisuus hyvinvointialueen strategiasta 1.4. kello 12–14

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen strategialuonnos on parhaillaan lausuntokierroksella. Luonnosta esitellään, ja sitä on mahdollisuus kommentoida kaikille avoimessa etätilaisuudessa perjantaina 1.4.2022 kello 12–14.

– Strategia linjaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen johtamista, poliittista ohjausta ja kehittämistyötä pitkällä aikajänteellä. Strategiassa otetaan kantaa, miten varmistamme hyvinvointialueella asukkaiden yhdenvertaisuuden, sujuvat ja oikea-aikaiset palvelut sekä talouden tasapainon.

– Strategia auttaa meitä myös ennakoimaan muutoksia esimerkiksi väestön palvelutarpeissa ja toimintaympäristössä. On tärkeää tunnistaa, mikä on kriittistä hyvinvointialueen aloittaessa toimintansa, kertoo sote-järjestämisen vastuuvalmistelija Kirsti Ylitalo-Katajisto.

Hyvinvointialuestrategian lisäksi tilaisuudessa käsitellään myös hyvinvointialuevalmistelun osallisuustyön ajankohtaisia asioita.

Tilaisuus toteutetaan Teamsin välityksellä.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tilaisuudessa ovat mukana hyvinvointialueen valmistelusta Kirsti Ylitalo-Katajisto, Anu Vuorinen, Liisa Jurmu ja Laura Paloheimo.

Tutustu strategian luonnokseen jo ennen tilaisuutta.

Voit jättää asiantuntijoille kysymyksiä etukäteen tai esittää kysymyksiä suoraan 1.4.2022 pidettävässä tilaisuudessa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot

Osallisuusasiantuntija Liisa Jurmu
liisa.jurmu @ popsote.fi
040 527 2578