Hyte-kerroin tulee – oletko valmis

Tervetuloa webinaariin Hyte-kerroin tulee – oletko valmis 24.3.2022 klo 13.00-15.15

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto järjestää valtakunnallisen webinaarin: Hyte-kerroin tulee – oletko valmis. HYTE-kerroin on rahallinen kannustin hyvinvointia ja terveyttä edistävään työhön sekä kunnille että hyvinvointialueille. Lue lisää HYTE-kertoimesta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta.

Miten se vaikuttaa kuntien ja hyvinvointialueiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyöhön? Osallistu webinaariin. Webinaarin tavoitteena on tehdä kunta ja hyvinvointialueen toimijat tietoisiksi Hyte-kertoimen voimaantulosta ja käytöstä hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyössä kunnissa ja hyvinvointialueilla.

Tapahtuman kohderyhmä

Tilaisuus on kaikille avoin ja se totutetaan verkossa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kuntalaiset ja hyvinvointialueen toimijat: kuntien ja hyvinvointialueiden johtajat sekä poliittiset päättäjät, sivistys-, kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaa-ajan toimijat, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Osallistumislinkki

Seminaari on Teams-verkkotapahtuma.

Aluehallintovirasto, tapahtumailmoitus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautudu webinaariin 24.3.2022 mennessä. Webinaari on osallistujille maksuton. Webinaari tallennetaan ja tallenne toimitetaan sen etukäteen tilanneille sekä tapahtumaan osallistuneille.

Ilmoittaudu webinaariin