Oikeat tiedot takaavat oikean palkan hyvinvointialueella

Syyskauden ensimmäisessä esihenkilöinfossa käsiteltiin henkilö- ja palvelussuhdetietojen siirtoa.

Tammikuun 2023 palkanmaksu ja sen oikeellisuus edellyttävät ajan tasalla olevia henkilö- ja palvelussuhdetietoja hyvinvointialueen henkilöstöhallinnon tietojärjestelmässä. Tietoja on alettu siirtää eri organisaatioiden järjestelmistä ja siirrot jatkuvat.

Voit tarkistaa siirtopäivät 19.8. pidetyn esihenkilöinfon materiaalista.

Nykyisen työnantajan tulee ilmoittaa erikseen siirtopäivän jälkeen palvelussuhteisiin tulleet muutokset Monetralle.  Näitä ovat esimerkiksi uusien henkilöiden ja irtisanoutuneiden tiedot, työaikamuutokset sekä kaikki palkkaukseen tehdyt muutokset.

Myös vuosiloma- ja palveluaikatietojen oikeellisuus edellyttää, että tiedot henkilöstöhallinnon tietojärjestelmässä ovat ajan tasalla.  Jokaisen muutoksen yhteydessä tulee arvioida, onko sillä vaikutusta 1.1.2023 lähtien maksettavaan palkkaan, lomaoikeuksiin tai työuratietoon. Tietojen siirtopäivän jälkeen haetut ja hyväksytyt poissaolot haetaan kokonaisuudessaan nykyiseltä työnantajalta ja ilmoitetaan myös Monetralle.

Organisaatioita pyydetään ilmoittamaan mahdollisimman pian muuttuneita tietoja lähettävät henkilöt Monetralle osoitteeseen hyvinvointialueenhr-valmistelu@ppshp.fi.

Tiedot muutoksista lähetetään osoitteeseen ppmaanhyvinvointialue.palkat@monetra.fi.

Katso esihenkilöinfon tallenne ja esitysmateriaali. Materiaali löytyy myös esihenkilöinfon verkkosivulta.

Seuraava esihenkilöinfo järjestetään perjantaina 2.9. kello 9–10.

Lisätietoja:

Henkilöstöpäällikkö (HRM) Mari Saari-Somero, mari.saari-somero@kalajoki.fi

HR-asiantuntija Jaana Haapaniemi, jaana.haapaniemi@ppshp.fi