Osallistu intranetin ja HR:n sähköisen työpöydän nimikilpailuihin

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella on käynnissä kaksi nimikilpailua. Nimiä etsitään uudelle, yhteiselle intranetillemme sekä henkilöstöhallinnon sähköiselle työpöydälle, jonka kautta haetaan muun muassa lomat. Nimikilpailuihin voivat osallistua kaikki Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tulevat työntekijät. Voit osallistua kumpaankin nimikilpailuun.

Kummassakin kilpailussa voittajanimeä ehdottanut saa palkinnoksi Fjällrävenin Kånken -repun. Jos samaa nimeä on ehdotettu useampaan kertaan, voittaja arvotaan nimeä ehdottaneiden kesken. Nimikilpailujen järjestäjät pidättävät oikeuden muokata ehdotettuja nimiä.

Osallistu nimikilpailuihin jättämällä ehdotuksesi viimeistään 30.9.2022.

1) Tulevan hyvinvointialueen intranetin eli sisäisen viestintäkanavan nimikilpailu

Henkilöstömme uusi, yhteinen intranet helpottaa päivittäistä työtämme, vahvistaa työyhteisömme viestintää ja rakentaa mahdollisuuksia vuorovaikutukselle. Se tukee meitä uuden ja meidän näköisemme organisaatiokulttuurin muodostumisessa.

Nyt on aika keksiä intrallemme nimi, jolla siitä on helppo ja mukava arjessa puhua, ja jolla se tulee tunnetuksi hyvinvointialueemme joka kolkassa. Mitä sinä ehdottaisit?

2) Henkilöstöhallinnon sähköisen työpöydän nimikilpailu

Henkilöstöhallinnon sähköinen työpöytä on keskeinen työväline niin henkilöstölle kun esihenkilöillekin. Sähköinen työpöytä on tärkeä osa meidän kaikkien arkea, ja sille tarvitaan käytännöllinen, tunnistettava ja kuvaava nimi. Mikä se olisi hyvinvointialueella?

Osallistu nimikilpailuihin tästä

Nimikilpailut järjestävät ja voittajat valitsevat Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen viestintä ja henkilöstöhallinto. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.