Perhepolku – tietoa ja tukea vanhemmille

Kaipaatko tietoa ja vertaistukea lapsen ja nuoren kehitysvaiheissa? Tarvitsetko voimavaroja arkeen?

  • Perhepolun tavoitteena on tukea perheitä verkkokurssin, ryhmäneuvoloiden sekä varhaiskasvatuksen ja koulun vanhempainiltojen kautta. Vähentää vanhempien stressiä ja uupumusta tukemalla vanhempien itsemyötätuntoa, elämänhallinnan tunnetta sekä omannäköistä, yhdessä jaettua vanhemmuutta.
  • Perhepolku pohjautuu tutkimus- ja asiantuntijatietoon ja sen taustateoriana toimii kiintymyssuhdeteoria.

Koulutuspaketit

Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana? Tahdotko oppia lisää itsemyötätunnosta? Kurssille osallistuneet vanhemmat ovat kokeneet verkkokurssin hyödylliseksi ja kertovat saaneensa tukea itsemyötätuntoonsa. Vanhemmat suosittelevat verkkokurssia toisille perheille.

Myötätunto itseä kohtaan vähentää tutkitusti ahdistusta, masennusta ja uupumusta. Se vahvistaa parisuhteen myönteistä vuorovaikutusta sekä tukee lapsen ja nuoren tasapainoista kehitystä.

Pikkulapsiperheet

Perhepolkuverkkokurssi pikkulapsiperheille on nyt saatavilla ilmaiseksi! Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue tarjoaa alueensa pikkulapsiperheiden (0-6v) käyttöön ilmaisen verkkokurssin 31.5.22 asti.

Kurssin Pikkulapsiperheet-esittelyvideo

Kurssin Pikkulapsiperheet-esittelydiat

Koululaisten perheet (7-11v)

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue tarjoaa veloituksetta koululaisten perheille verkkkokurssin 31.5.22 asti.

Kurssin Koululaisten perheet-esittelyvideo

Kurssin Koululaisten perheet-esittelydiat

Teinien perheet (12-16v)

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue haluaa tukea teinien perheitä ja tarjoaa ilmaisen verkkkokurssin 31.5.22 asti.

Kurssin Teinien perheet-esittelyvideo

Kurssin Teinien perheet-esittelydiat

Verkkokurssien tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä.  Tervetuloa mukaan kurssille!

www.perhepolku.fi/verkkokurssi

Koulutuksen sisältö

Verkkokurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä. Itsenäisesti tehtävällä kurssilla voi esimerkiksi testata oman itsemyötätuntonsa ja kirjoittaa itselleen myötätuntoisen kirjeen. Kurssi sisältää lisäksi tietoa, tehtäviä ja vinkkejä sekä toisten vanhempien vertaistarinoita lapsiperheen arjesta. Kurssille osallistuneet vanhemmat ovat kokeneet verkkokurssin hyödylliseksi ja kertovat saaneensa kurssilta tukea itsemyötätuntoonsa. Vanhemmat suosittelevat verkkokurssia toisille perheille.

”Kurssilla tajusin, miten paljon vaadin itseltäni ja läheisiltäni. Nyt tahdon vahvistaa myötätuntoa itsessäni ja perheessäni.”

Miten mukaan verkkokurssille?

Rekisteröidy ja lähde mukaan kurssille! Kunnat ovat tilanneet alueensa lapsiperheiden käyttöön Perhepolku®-verkkokurssin, jolloin palvelu on perheille ilmainen.

Aloita verkkokurssi