Arkisto

Palvelussuhde- ja palkkatietojen tarkistaminen
Henkilöstön palvelussuhde- ja palkkatiedot löytyvät HR-järjestelmä Hessusta. Kun olet saanut tunnukset Hessuun, käy tarkistamassa, että tietosi ovat oikein.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde aloittaa 1.1. – palvelut jatkuvat tutuissa palvelupaikoissa ja numeroissa
Hyvinvointialueet aloittavat toimintansa 1.1.2023. Pohjois-Pohjanmaalla sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut löytyvät vuodenvaihteen jälkeen samoista tutuista palvelupaikoista ja numeroista. Asiakkaalta muutos ei vaadi toimenpiteitä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue tutuksi!
Julkaisemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen sosiaalisen median kanavissa kuvia alueen paikkakunnilta. Tunnistatko mistä kuvat on otettu?
Aluevaltuusto hyväksyi Pohteen talousarvion
Pohjoinen yhteistyö jatkuu vahvana: aluevaltuusto hyväksyi pohjoisen yhteistyöaluesopimuksen ja ensihoidon palvelutasopäätöksen.
Pohteelle määräajassa 99 toiminta-avustushakemusta
Pohteelle saatiin määräajassa 99 toiminta-avustushakemusta. Kumppanuus- ja kerta-avustukset ovat haussa ympäri vuoden.
Asiakkaan kokonaisvaltainen kuntoutuminen tarvitsee verkostoyhteistyötä
Kuntoutuksen ammattilaiset haluavat kehittää asiakkaan tarpeista lähteviä oikea-aikaisia kuntoutuspalveluita. Tämä edellyttää monialaista ja moniammatillista yhteistyötä asiakkaan verkostossa toimivien tahojen kanssa.
Hyvinvointikertomus kokoaa yhteen hyvinvointitietoa
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella valmistellaan hyvinvointikertomusta. Se on lakisääteinen asiakirja, joka tehdään yhdessä muun muassa kuntien kanssa.
Pohteella tulee muutoksia omaishoitajien ja perhehoitajien sopimuksiin
Omaishoidontuen ja perhehoidon tuen myöntämisperusteet, palkkioluokat ja omaishoitajien oikeus vapaisiin muuttuvat
Pohteen intranet Ilona on nyt auki 
Pohteen henkilöstön yhteinen intranet Ilona julkaistiin 9.12.2022. Ilonaan pääsee kirjautumaan Pohde-tunnuksilla ja PPSHP:n tunnuksilla osoitteessa  p…
Tehokas asiakkuudenhallinta sujuvoittaa palvelua
POP-Digi-Hoitotakuu-hankkeessa on pilotoitu asiakkuudenhallinnan järjestelmää (SBM) Kuusamossa, Oulussa ja peruspalvelukuntayhtymä Selänteen alueella.
Pohteen aluehallitus lähettää talousarvioesityksen aluevaltuustolle
Aluehallitus hyväksyi myös asiakasmaksujen periaatteet, ensihoidon palvelutasopäätöksen ja muita keskeisiä asioita.
Vuoden 2022 MS-hoitaja on Tuula Ala-Aho
Suomen MS-hoitajat ry on valinnut vuoden MS-hoitajaksi Oulun yliopistollisen sairaalan sairaanhoitaja Tuula Ala-Ahon. Hän työskentelee neurologian poliklinikalla. Ala-Aho on aktiivisesti mukana yhdistyksen toiminnassa ja on toiminut myös yhdistyksen hallituksessa.
Omais- ja perhehoidon sekä henkilökohtaisen avun palkat ja palkkiot hyvinvointialueella 
1.1.2023 alkaen Pohteen palkat ja palkkiot maksetaan keskitetysti hyvinvointialueelta.  Palkat ja palkkiot, jotka kohdistuvat vuodelle 2022 maksetaan kunnista ja edellisistä järjestelmistä.